Meditatief Harpconcert
door
Femke Bloem

Zaterdag 4 maart 2017
Aanvang: 19:30
Zaal open: 19:15
Einde: rond 22:00

Locatie
Praktijk Kleiborn Coaching
Leerlooierstraat 10F
4871 EN Etten-Leur
0624-113112

MEDITATIEF HARPCONCERT met FEMKE BLOEM

31 januari 2017 door Mark-Jan Kleiborn - Enneagram Coach

Zaterdag 4 maart: Meditatief Harpconcert

Deze avond is het podium voor harpiste, yogadocent en meditatieguru Femke Bloem. Met harp en zang neemt ze je mee op een helende reis door de zeven chakra’s.

De zeven chakra’s voorzien het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie tot gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd zijn een beproefde methode om in balans te komen.

Femke Bloem is van huis uit Kunstzinnig Therapeut Beeldend. In haar afstudeerjaar ontdekte ze dat zij een groot talent heeft voor het componeren en vertolken van harpmuziek. Enige jaren later kwam daar nog zang bij. Inmiddels zijn er 4 CD’s met eigen werk verschenen.

Zoals gebruikelijk met de optredens van Femke Bloem belooft dit weer een zeer bijzondere bijeenkomst te worden. Ook kinderen zijn welkom, zij weten de sprookjesachtige sfeer vaak te waarderen.

Kaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij Kleiborn Coaching

Volwassenen: € 17,50* (of € 20,- aan de deur)

Kinderen: tot 12 jaar € 10,-* (of € 12,50 aan de deur)

* Inclusief koffie en/of thee

Femke Bloem (https://femkebloem.nl)

Mark-Jan Kleiborn - Kleiborn Coaching

Mark-Jan Kleiborn is Enneagram Coach. De opleiding tot Enneagram Coach heeft hij met succes gevolgd en afgerond bij Willem Jan van de Wetering. Aansluitend heeft hij de opleiding gedaan voor Enneagram Vitaliteits- en Afslankcoach. Tijdens deze opleiding was Femke gastdocent en hebben we haar bijzondere kwaliteiten zelf mogen ervaren. Deze bijzonder mooie ervaring wil ik heel graag met jullie delen, vandaar dat Femke hier speciaal voor naar Etten-Leur komt.