Mijn Specialisaties

Enneagram breed inzetbaar

Of het nu gaat om de verwerking van verdriet, het ombuigen van angst of het willen werken aan overtuigingen of persoonlijke ontwikkeling dat kan allemaal met behulp van het Enneagram. Ook ondersteuning en opheffen van blokkades zodat je je ideale gewicht wel bereikt of het verbeteren van je vitaliteit kan met behulp van het Enneagram.

Naast deze algemene processen heb ik me gespecialiseerd in het stukje van verwerken van liefdesverdriet (bij uitgaan van een relatie of bij een scheiding) tot en met het weer opbouwen van een nieuwe relatie of een samengesteld gezin.

 

Liefdesverdriet

Liefdesverdriet of scheiding gaat vaak gepaard met een hoop emoties. Maar al te vaak lukt het daarbij niet om in je eigen kracht te blijven. Door middel van coaching met behulp van Enneagram kom je weer snel in je eigen kracht. Hierdoor zullen de emoties veel minder heftig zijn en zal de periode van verdriet ook korter zijn! Allemaal omdat Enneagram je snel terug brengt naar je eigen kracht.

Wil je liefdesverdriet sneller verwerken en minder last hebben van de emotie?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Nieuwe relatie

Bij het aangaan van een nieuwe relatie is het altijd aftasten hoe het samen is. Regelmatig komt daar onzekerheid bij kijken. Dit kan invloed hebben op de ontwikkeling van de relatie. Enneagram helpt je om je rustig en zeker te voelen. Enneagram helpt je om in je eigen kracht te blijven en zo je pure ik aan de ander te laten zien. Het mooie hiervan is, is dat je jezelf bent waardoor je je niet "verliest" in de ander.

Wil je in een nieuwe relatie jezelf en onafhankelijk blijven?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Samengesteld gezin

Als je een nieuwe relatie aangaat met iemand die al kinderen heeft, of als je zelf al kinderen hebt kan het samenvoegen naar 1 gezin een uitdaging zijn. Er zal sprake zijn van verschil in opvoeding, normen en waarden. Ouders krijgen ineens te maken met stiefkinderen, kinderen ineens met stiefouders. Hier komen vaak emoties bij kijken. Ook bij de partners zelf kan dat zo zijn. Omdat ze (soms) zien dat de partner ook een bijdrage gaat leveren aan de opvoeding. Dat zal niet altijd opvallend zijn, maar zorgt altijd voor verandering. Coaching door middel van Enneagram helpt hierbij. Enneagram zorgt dat iedereen in zijn eigen kracht blijft, dat iedereen authentiek blijft. En daar waar emoties zijn worden die met Enneagram snel verwerkt. Hierdoor gaat er geen tijd en energie verloren in dit soort dingen maar kan de focus blijven op het opbouwen van de relatie en op het opbouwen van het nieuwe gezin. De kans op succes neemt daardoor toe. Uiteindelijk zit iedereen dan 's avonds aan de eettafel of op de bank met een gelukkig en tevreden gevoel.

Wil je meer kans dat je nieuwe gezin slaagt?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Bindingsangst / verlatingsangst

Ik heb me gespecialiseerd in bindingsangst en verlatingsangst, mede omdat ik beide kanten in mezelf herken en weet dat deze angsten van grote invloed kunnen zijn op relaties. Naast mijn eigen ervaringen merk ik op dat veel mensen te maken hebben met één of beide angsten. Met als gevolg dat de relatie met de leukste man of vrouw niet succesvol kan zijn....... Met behulp van Enneagram gaan we samen zorgen dat we deze angsten aanpakken en de blokkades opheffen zodat de kans op een succesvolle relatie veel groter is. Met als uitgangspunt dat JIJ je gelukkig en ontspannen voelt en je gevoelens goed kan uiten.

Wil je van je verlatings- en/of bindingssangst af?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!