Ervaringen

Op deze pagina kun je de ervaringen lezen van deelnemers aan workshops en van mensen die gebruik hebben gemaakt van coaching. 

Los van mijn ex!

Hallo, ik ben een vrouw van 36 jaar oud, en alleenstaande moeder van 2 kids.
Sinds 3 maanden volg ik een Enneagram coaching traject bij Mark-Jan Kleiborn waar ik heel blij mee ben en waar de resultaten er van mogen zijn!

Op relatievlak, moeilijk los kunnen komen van mijn ex, dagelijks die intense pijn voelen zo erg dat het een belemmering werd in het dagelijks leven, je kent het vast wel. Gedachtes die met je aan de wandel gaan, die maalstroom waar je nog maar moeilijk uit kunt komen, het verlangen naar wat er eigenlijk niet meer is, waarvan je weet dat het in real life toch niet meer werkt, maar je qua emoties je nog verbonden voelt met je ex, wat ik dus zelf ervaarde.

Ik vroeg Mark-Jan of we daar niet eens dieper op in konden gaan aan der hand van spiertesten? Ik vroeg me af waaruit ik nog verbonden was met mijn ex. Mark-Jan aarzelde geen moment, prima! We gaan spier testen en wat daaruit kwam was verbluffend (je onderbewustzijn liegt nooit) het bleek dat ik vanuit een kernovertuiging nog verbonden was met mijn ex voor 64% en 3 emoties had overgenomen van mijn vader en opa , de 3 emoties waren:

  • Apathie
  • Neerslachtigheid
  • Achterdocht

Daarop volgend gingen we aan de slag omdat los te laten, daarna gingen we weer spiertesten om te kijken hoeveel % er los gelaten was, het resultaat was verbluffend: 0% verbonden met mijn ex!!! in onderbewustzijn wat ik niet verwacht had, na de sessie was ik vermoeid (op) en ging naar huis, echter merkte mij al snel iets op. Ik voelde niet meer die intense pijn van binnen en de verbintenis met mijn ex diep vanuit mijn hart en het voelde gek, ik dacht hé wat gebeurt er nou? Het voelde even alleen, wat angstig ik was los van mijn ex. En wat ook zeker een bevrijdend gevoel gaf en enorme opluchting is, ben zelfs weer in de omgeving geweest waar mijn verleden ligt met mijn ex (wat ik dus al maanden vermeed ivm de pijn) ben trots op mijzelf dat ik die confrontatie ben aangegaan.

Ben weer eens heerlijk naar zee geweest met de kids, ook van en met mijn kids kan ik weer meer genieten.

Heerlijk om te voelen dat ik deze stappen maak en beetje bij beetje in mijn kracht komt te staan.
Tuurlijk mis ik hem nog, maar de scherpe randen zijn er vanaf. Ben nu 1 week verder en het voelt fantastisch het beïnvloedt niet mijn dagelijks leven meer zoals voorheen. Het is zeker een aanrader
En aan Mark-Jan heb je een geweldige coach die oprecht naar je luistert je bijstaat en de tijd voor je neemt

Dat mijn verhaal ook anderen mag inspireren
Ga het aan, ook al doet het zeer, hier moet je doorheen om uiteindelijk zelf verder te kunnen en bevrijd te worden.

Liefs, S.


 

Zelf de touwtjes weer in handen

Wat heb ik veel geleerd over mezelf!! En dat op een manier die ik zelf niet had kunnen bedenken, ik houd wel van praten maar door mijn eigen vak, loop ik vaak al vooruit te denken als er vragen worden gesteld in de stijl van die van de psycholoog, zo anders is het met enneagram coaching. In een aantal afspraken heb ik helder wat mijn essentie type is, waar ik nu sta, welke weg ik heb bewandeld van geboorte naar nu en waarom ik dingen doe en deed zoals ik ze doe en deed, daarmee kan ik verder voor de toekomst, immers als je meer weet heb je zelf de touwtjes beter in handen.... zo ervaar ik dit althans.

Miranda


 

Grote stap!

Ongeveer 4 maanden geleden ben ik in aanraking gekomen met het Enneagram. Een goede vriendin van mij gaf me een boek specifiek over de karaktertypen zoals omschreven vanuit de Enneagramgedachte, geschreven door Willem-Jan van de Wetering. Tot mijn verbazing was de geschreven stof zo herkenbaar dat ik er meer van wilde weten. Vooral ook aangezien kort daarvoor een grens bij mij overschreden werd in de samenwerking met mijn toenmalige werkgever.

Na op internet meer informatie opgezocht te hebben over het Enneagram en mogelijke coaching ben ik bij Mark-Jan terecht gekomen voor een kennismakingsgesprek. Deze heb ik als erg prettig ervaren en ben de uitdaging aangegaan. In 3 maanden hebben we uitgaande van een bepaalde stelling mijn karakter onderzocht en zijn we veel interessante dingen tegengekomen. De methode van afpellen van karaktertypen om zo tot je essentie terug te komen vind ik erg interessant.

Mede door de prettige, vertrouwde begeleiding van Mark-Jan kan ik oprecht zeggen een grote stap gemaakt te hebben in mijn ontdekkingstocht van het spirituele leven en merk dat mijn bewustwording zich dagelijks verder uitbreidt.

Hartelijk dank voor je prettige coaching Mark-Jan!

Koen


 

Inzichten

De rust die Mark-Jan heeft is erg prettig. De manier van vertalen hoe zaken voor je zijn en waar je naar toe kan. Wat komt er op je pad, waar kan je rekening mee houden zodat je daar bewust van bent. Hele mooie manier om zaken inzichtelijk te krijgen. Wens heel je heel succes met je enneagram coaching

Anky


 

Voel me sterker en minder onzeker

Ik ben met mijn "onzekerheid" bij de coaching terecht gekomen. Dit belemmert me in mijn dagelijks leven en het leek meer en meer te worden. Had het voor mijn gevoel niet meer onder controle en in de hand. Waardoor dit ook zijn negatieve uitwerking had op mijn leven. Dit kon zo niet langer! Ik ben via lieve hulp (Lianne) bij Mark-Jan terecht gekomen. Het was erg confronterend hoe het geworden is met me. Ik moet weer leren van mezelf te houden en te accepteren! Het blijft me verbazen dat iets wat verwerkt lijkt nu nog zijn invloed en wisselwerking blijkt te hebben. Maar dat ook een simpele gedraging zoals bv niet durven spreken in een groep, van een levensgebeurtenis af kan komen. Omdat dit toch niet goed is afgesloten en/of verwerkt. Ik voel me nu zo veel beter gehoord en geholpen. Ik merk de vele positieve veranderingen, vooral dingen doen buiten mijn comfort zone of die ik normaal uit de weg zou gaan en laten voor wat het is. Ik durf meer voel me sterker en vooral mijn onzekerheid neemt af! Ik ga meer en meer om mezelf geven en vooral geloven! Dank je wel Mark-Jan voor alles!!!

Patricia


 

Zeer effectief

Mark-Jan als coach ervaren als zeer effectief, warm, intuïtief afgestemd,neutraal en doeltreffend persoon/coach. Ik kwam bij Mark-Jan terecht omdat ik vast liep in mijn groei proces. Zelf kon ik het niet op lossen. Had hulp nodig van buitenaf.

Door de sessie bij Mark-Jan is er een bewustwordings- proces opgang gebracht.

Veel dank Mark-Jan een echte aanrader om je weer in beweging te zetten.

Angela


 

Geen lange en vermoeiende gesprekken

Ik heb de Enneagram coaching van Mark-Jan als heel verrassend ervaren. Je denkt bij coaching al gauw aan lange, soms moeizame gesprekken maar met Enneagram coaching is niets minder waar.

Met simpele, makkelijke vragen doorloop je een aantal fasen en wordt snel duidelijk waar een blokkade of probleem zit. Op dezelfde eenvoudige manier wordt aan die problemen gewerkt.

Ik vond t ontzettend laagdrempelig en was verrast over t gemak waarmee we resultaat boekten.

Ik zou deze ervaring aan iedereen gunnen, of je nou met grote of kleine dingen aan de slag wilt.

Angelique