Profielfoto Mark Jan Kleiborn.

Mark-Jan Kleiborn.

Even voorstellen

Mijn naam is Mark-Jan Kleiborn, ik ben in 1971 geboren en heb een zoon en een dochter. Tot 2015 was ik werkzaam als Proces Manager bij een grote bank, echt een beroep vanuit het hoofd. Al jaren was ik bezig om meer verbinding met mijn gevoel te maken zodat ik hoofd en hart beter met elkaar kon verbinden. Medio 2014 kwamen zowel Enneagram als Avatar op mijn pad, hierdoor kwam mijn verlangen uit en ontwikkelde ik mijn gevoelskant sterk.

Ik heb dit als bijzonder mooi en fijn ervaren! Het gaf me meteen antwoord op de vraag op welke manier ik graag mensen zou willen helpen (een vraag die ik al jarenlang had). Het werd duidelijk dat ik coach wilde worden, Enneagram coach en Avatar Master (zodat ik Avatars cursus mag geven).

Mijn missie is mensen helpen om gemakkelijker en sneller door moeilijke tijden in hun leven te gaan waardoor ze met minder inspanning en sneller weer krachtig, ontspannen en gelukkig zijn. Dit kan voor iedere situatie, ik heb me echter door eigen levenservaringen gespecialiseerd in situaties rondom relatie. Van het verlies van een relatie tot en met de eerste vlinders van een nieuwe relatie. Met aansluitend de mogelijkheid om een gezin, of samengesteld gezin succesvol te maken voor iedereen in dat gezin.

De thema’s waarin ik me gespecialiseerd heb om JOU te helpen zijn:

  • Liefdesverdriet
  • Bindingsangst
  • Verlatingsangst
  • Relaties
  • Samengesteld gezin

Dit doe ik door gebruik te maken van het Enneagram. Deze methode is uiterst krachtig en is gebaseerd op snel oorsprong te vinden en bewustwording te creëren om vervolgens de ontstane blokkade weg te nemen. Bewustwording waardoor we de blokkade opheffen en verandering creëren. Verandering naar ontspanning en geluk, naar krachtig zijn in plaats van gespannen met stress en negatieve emoties.

Enneagram is een korte en krachtige methode waardoor geen lange en soms moeizame gesprekken nodig zijn. Ook het aantal sessies is laag, zo'n 6 tot 10.