Mark-Jan

Mark-Jan

Mick

Mick

Help de weeskinderen!

Iedere donatie is welkom!

Rekening:

NL45ABNA0248970135

op naam van M.J. Kleiborn 

TOTAAL OPGEHAALD

€ 1.074,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 27 april was Mick Bröcker te gast bij RTL Late Night om te vertellen over zijn missie, een nieuw huis voor de 11 weeskinderen in Nepal waar hij voor zorgt. Je kunt het interview hier zien: https://www.facebook.com/mistermindset/videos/1535583863141005/ 

 

Dit schrijft Mick op zijn Facebook:

OMBIR FOUNDATION IN RTL LATE NIGHT
Gisteravond zat ik aan tafel bij Humberto Tan. Wat een bijzondere avond. Heel erg dankbaar dat ik mijn verhaal heb mogen vertellen. Dank, dank, dank!
Momenteel zamelen we de laatste euro's in voor de bouw van een nieuw (t)huis voor de weeskinderen in Nepal. Wil je letterlijk een steentje bijdragen? Maak een eenmalige donatie via http://ombir.org/doneer/ of word FRIEND van de Ombir Foundation en sponsor vanaf €5,- per maand. Begin juli geven Michael Pilarczyk - ambassadeur van de Ombir Foundation - en ik een benefiet seminar Leef Je Mooiste Leven. De toegang is gratis als je Michael's boek Master Your Mindset koopt. De opbrengst gaat naar de bouw van het nieuwe weeshuis. Voor het hele verhaal en meer video's van mijn leven met de weeskinderen in Nepal

>> www.leefjemooisteleven.nl & ombir.org

Dank je wel. Ook namens de kinderen.

Namasté
Mick

 

Reisverslag gegeven via Facebook Live

Mark-Jan & Ombir Foundation

Mijn naam is Mark-Jan, ik vertrek in december voor 6 weken naar Nepal (Kathmandu) om vrijwilligerswerk te doen (waarvan 2 weken naar een klooster) in een klein weeshuis met 11 weeskinderen. Dit is voor Mick Bröcker en zijn stichting Ombir. Meer informatie over dit weeshuis vind je onder het kopje "Ombir foundation".

Door de zware aardbeving in 2015 raakte de locatie van het weeshuis zwaar beschadigd. Hierdoor waren ze gedwongen te verhuizen naar een tijdelijk flat in Kathmandu. Een gevaarlijke en veel te kleine huisvesting.

Met veel hulp heeft Mick Bröcker een stuk grond kunnen kopen waarop in januari 2017 gestart zal worden met een nieuw en veiliger weeshuis. Alle kinderen gaan ondertussen gelukkig naar school en krijgen veel liefde. Maar de situatie is nijpend en Mick heeft dringend behoefte aan financiële steun.

Het is mijn grootste wens om in december niet alleen mijn handen uit de mouwen te steken om zo veel mogelijk te helpen daar, maar ook om voor die tijd zo veel mogelijk geld op te halen voor dit prachtige initiatief. Bovendien wil ik de kinderen met kerst iets extra's kunnen geven. De periode dat we juist als gezin (familie) samen zijn, lijkt me heel mooi om dan voor hun iets extra's te doen.  Ook kan je er voor kiezen om mij te sponsoren op mijn missie. De keus is aan jou!

Kijk bij "zo help jij" wat jij kan doen.

Geef weeskinderen de kans die ze verdienen. En liefde. Héél veel liefde. Want het mooiste cadeau dat je een kind kunt geven, is liefde.

Hoe ziet mijn dag in Nepal er uit?

07:30 kinderen wakker maken

08:00 samen met de kinderen eten

08:30 lopend met de kinderen naar school

Tussen de tijd dat ik de kinderen naar school breng en wanneer ik de kinderen weer ophaal, ga ik met Mick projecten opzetten om geld op te halen voor de kinderen in Nepal. En spulletjes klaar zetten voor wanneer de kinderen terug komen van school.

15:00 kinderen ophalen van school

Vanaf het moment dat ik ze ophaal zal ik leuke dingen met ze gaan doen. Zoals naar het bos gaan. En zal ik ze helpen met hun huiswerk.

18:00 met de kinderen gaan eten

20:00 kinderen naar bed brengen

Ombir foundation

Dit weeshuis wordt heel dapper geleid door een Nederlandse man Mick Bröcker. Mick zet zich met hart en ziel in voor de kinderen en probeert ondertussen de rest van de wereld te inspireren om te gaan mediteren. Hij heeft hier zelfs een boek over geschreven.

Mick ging in 2012 een aantal weken naar Tibet. Hier heeft hij zo veel mogelijk school schriften gekocht en daarmee 400 Tibetaanse kinderen dol gelukkig gemaakt. Dit was een van de meest indrukwekkendste momenten geweest voor hem. Hierdoor had hij het gevoel dat hij de hele wereld aan kon. Zo is hij zelf een weeshuis begonnen in Nepal. Wat allemaal begon met een jongetje Ombir (vandaar dat de foundation zo heet).

Wil je meer lezen over Mick en de 11 kinderen waar ik 6 weken voor ga zorgen, kijk dan op Ombir foundation: http://ombir.org

Wil je financieel helpen, stort dan een donatie op rekening: NL45ABNA0248970135 op naam van M.J. Kleiborn. Dit heb ik zo afgesproken met Mick. Wil je ook na mijn bezoek nog wat voor Mick en de kinderen betekenen, ga dan rechtstreeks naar zijn pagina. Mick en de kinderen zijn je nu al dankbaar (ik uiteraard ook)!

 

Zo help jij

Je kan op twee manieren helpen. Met beide manieren maak je de kinderen, maar ook mij erg blij. De keuze is echt aan jou. Bij de eerste optie kun je geld doneren dat rechtstreeks naar de kinderen gaat. Ik ga dit geld in december aan Mick en zijn 11 kinderen overhandigen. De tweede optie is dat je er voor kiest om mij te ondersteunen in mijn missie deze kinderen te gaan helpen. Natuurlijk werk ik er zelf hard voor, maar het valt niet mee om al het geld bij elkaar te krijgen. Ik wil absoluut niet dat er ook maar enige kosten gemaakt hoeven te worden door Mick en zijn foundation om mij daar te onderhouden. Ik wil 100% self supported zijn + nog zo veel mogelijk extra geld mee brengen om ze verder te ondersteunen. Wij hebben zoveel, en zij hebben zo weinig. Helpen jullie mee?

Wil je financieel helpen, stort dan een donatie op rekening: NL45ABNA0248970135 op naam van M.J. Kleiborn.  Het volledige bedrag wordt aan de weeskinderen besteed. Dit heb ik zo afgesproken met Mick. Wil je ook na mijn bezoek nog wat voor Mick en de kinderen betekenen, ga dan rechtstreeks naar zijn pagina. Mick en de kinderen zijn je nu al dankbaar (ik uiteraard ook)!

Volg mij op het avontuur naar Nepal

Ik kijk al enorm uit naar mijn reis, het lijkt me geweldig mooi om zo een bijdrage te kunnen leveren. Op deze website en op Facebook zal ik regelmatig foto's en verhalen posten. Indien mogelijk al tijdens mijn reis, maar sowieso als ik weer terug ben. Daarnaast zal ik erover schrijven in mijn nieuwsbrief. Zo kun je zien waar de donaties voor gebruikt worden en kunnen je meegenieten van al het goeds wat je doet voor de kids.

Namasté

 

 

 

Volg het laatste nieuws ook via Facebook:

http://www.facebook.com/kleiborncoaching

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

newsletter-1667513_1280

Deze reis wordt gesponsord door:

 

logo-transparant

 

logo_dietist-miranda

 

logo-liaroma

 

Enneagram College

 

hart-for-her-logo1234

 

logo-feelings-massage-en-wellness